Thuis

Shenzhen bohongtai technology co.,ltd

Van goede kwaliteit 220V LEIDENE Strook voor verkoop
Van goede kwaliteit 220V LEIDENE Strook voor verkoop
De klanten zijn vrij tevreden met onze producten

—— M. davoodmanesh

Hartelijk dank voor uw help vriendelijk

—— M. subhash

De klant krijgt de goederen

—— M. Joseph

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen bohongtai technology co.,ltd

1 2 3 4 5 6
Shenzhen bohongtai technology co.,ltd Shenzhen bohongtai technology co.,ltd Shenzhen bohongtai technology co.,ltd Shenzhen bohongtai technology co.,ltd Shenzhen bohongtai technology co.,ltd Shenzhen bohongtai technology co.,ltd
tentoonstelling LEIDENE markt LEIDENE markt eerlijke LEIDENE markt LEIDENE markt

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : BHT-technologie
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : < 10%
Met de productieervaring van 10 jaar, is BHT Technologie Co Ltd gespecialiseerd in niets dan één ding - LEIDENE lichten voor signage verlichting vooral voor interne verlichting van kanaalbrieven en lichte vakje tekens en de bouw verlichtingsdecoratie. Aangedreven door Cree LEIDEN (of Osram-facultatieve leiden), kunt u BHT LEIDENE tekenmodule vinden en de dimmable geleide strook is van hoge betrouwbaarheid naast machtsbesparing, milieuvriendelijk, brand - vertrager en vrij onderhoud, enz.

Alle LEIDENE de stroken en de modules van de tekenverlichting van BHT Technologie zijn 100% verouderen-getest, Ce-Verklaard, volgzame RoHS, en UL-Vermeld vóór versie. De verhouding van defectiveness van BHT LEDs is minder dan 0,1%. Indien aangedreven 10 tot 12 uren per dag, de garantie van BHT LEDs 5 jaar sinds levering is (of zijn levensduur is verondersteld om meer dan 35.000 uren te zijn).

BHT de tekenverlichting is de moderne, energie efficiënte manier om efficiënte verlichte tekens tot stand te brengen. Van de een verscheidenheid van LEIDENE de producten tekenverlichting die u zullen toestaan om efficiënte signage met het minimum van uitgave te bouwen, en onze producten zijn beschikbaar ook voor uw buiten en binnenlandse toepassingen een groot gebiedsverlichting en kleine, discrete verlichtingsprojecten.

BHT de strook en de module van Technologie geven u alle voordelen met geen van de valkuilen. Vanuit een perspectief van de tekenmaker, zijn de LEIDENE systemen de ideale oplossingen aan bijna elk verlicht teken u moet tot stand brengen.

De veilige lage voltages betekenen dat de veiligheid wordt ingebouwd. Robuust en eenvoudig om ontwerpen te gebruiken beteken uw verlichtingssysteem snel is om de slagen en de builen te installeren en te weerstaan. Vergeleken bij bestaande verlichtingstechnologie, LEDs sneller, gemakkelijker is om aan draad omhoog en veel goedkoper te passen aan gebruik.

Of u een verdeler van tekenlevering of een teken-maker bent, zult u vinden BHT Technologie een goede partner is die u zoekt. Omdat de LEIDENE signage verlichtingsoplossing de enige zaken van BHT Technologie is.

De levertijd voor gevestigde punten is gewoonlijk 10 tot 15 werkdagen aangezien uw orde wordt bevestigd.

OEMs en ODMs zijn gewild!

Wij zoeken een originele fabrikant van LEDs voor signage verlichting en decoratoin.
 
Contactgegevens
Shenzhen bohongtai technology co.,ltd

Contactpersoon: Mrs. Karen Feng

Tel.: 86--18822896267

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)